Eric Hulsman, Paul Essens en Piet Dam


SPARTA PLUSDAG


Hulsmann na 52 jaar terug.
Voor het eerst na de sluiting van de Hulsmann fabriek in Schiedam 52 jaar geleden heeft de merknaam Hulsmann zich weer gepresenteerd. Op de Sparta Plusdag 6 mei 2007 in Apeldoorn stond een infostand met documentatie en informatie over het merk Hulsmann.
Ook was er een presentatie van drie Hulsmann motoren.
Tevens was dit de kans om eens kennis te maken met andere Hulsmann bezitters en liefhebbers van het merk Hulsmann.
Na kennis gemaakt te hebben via het internet en ontmoeting, kwamen we tot de conclusie dat er maar eens wat aan promotie van de merknaam gedaan moest worden.

Eric Hulsman, Paul Essens en Piet Dam hebben daarom contact gezocht met de Spartaclub om het merk te promoten op de Sparta Plusdag. Dit werd bij de Spartaclub enthousiast beantwoord met een hartelijke ontvangst op de Spartafabriek. Over belangstelling voor het merk Hulsmann op de stand hebben we niet te klagen.
Dit was mede te danken aan het mooie weer. Ook waren er veel reacties van mensen zoals: van dat merk heb ik nog nooit gehoord en ik dacht dat het een Duits merk was.


We hebben ook nog bezoek gehad van een top coureur uit de tijd dat de Hollandse motoren nog populair waren de 87 jarige Frans Visbach. Ook hij was vol lof over de presentatie van het lang geleden ter ziele gegane Hulsmann. Als iemand geïnteresseerd is in het merk Hulsmann of vragen heeft kan mailen naar: